Laura Tate – Let’s Just Be Real

Laura Tate – Let’s Just Be Real

 

Website: https://www.musicbylauratate.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ArtistLauraTate
Label: Gold Records
Video: https://www.youtube.com/watch?v=RJsJymAny7Q
Publicist: Frank Roszak Promotions
www.frankroszakpromotions.com

Tracklist:
01. Nobody Gets Hurt
02 If That Ain’t Love
03. Hitting On Nothing
04. Can’t Say No
05. The Boys Are Back In Town
06. Still Got The Blues
07. I’ll Find Someone Who Will
08. Let’s Just Be Real
09. I Know You Lied
10. I Need A Man
11. Big Top Hat
12. Wildest Dreams

Het is voor de uit Texas afkomstige Laura Tate de vierde cd. Ze is een veelzijdige dame want acteren behoort ook tot haar activiteiten naast advocate en filmproducente. Ze heeft zich voor deze opnames weten te omringen met zeer goede muzikanten zoals Billy Watts( gitaar) en Tony Braunagel (drums). Nog opvallende instrumenten, ttz die de kleur en sound mee helpen bepalen zijn het orgel en piano (Jeff Paris) en de blazers van dienst (Lee Thornberg, Paulie Cerra). Laura zelf heeft een zoete, zachte stem en dat resulteert dan in een sound waarin soul, jazz en R&B de aandacht opeisen.

De rode draad door de cd is “LOVE”, hoe kan het ook anders, of toch niet. Wel Laura wil vooral aantonen dat hedendaagse artiesten ook nog goede teksten kunnen maken. Alle facetten komen aan bod: “Nobody Gets Hurt” hier wordt het ‘willetje van de vrouw’ in de verf gezet. “If that Ain’t Love” gaat over wat je allemaal over hebt voor de liefde. In “Can’t say no” laat de dame zich van zwakste kant zien. Opmerkelijke cover op de cd is “The Boys Are Back In Town” van Thin Lizzy, maar hij past wel helemaal in het concept van de cd.

Een aanrader dus voor wie houdt van easy going muziek maar dan toch met teksten die erom doen en vooral muziek om je vingers van af te likken. (JePe)