RACHEL REESE - Siren

RACHEL REESE 

Album : Siren.


Rachel Reese | Siren 

website : http://rachelreesemusic.com/

facebook : https://www.facebook.com/rachelreeseofficial/

label : Lafave Artist Alliance

music : https://store.cdbaby.com/cd/rachelreese12

video : https://www.youtube.com/watch?v=nhk281RZ_P4

 

"Heaven and Earth" ....liggen dikwijls erg dicht bij mekaar en ook Rachel Reese weet er over mee te praten. Haar mini -album "Siren" werd olv John Ross Silva opgenomen in de befaamde Cedar Creek Recording studio in Austin, Texas , uitgebracht op Lafave Artist Alliance en het mooie kind deelt lief en leed met Jesse Lafave..

Ben je een beetje thuis in die muzikale middens dan zal er onmiddellijk een lichtje branden en wekt het waarschijnlijk geen verwondering dat Rachel Reese voornamelijk in verband wordt gebracht met de veel te vroeg overleden singer / songwriter Jimmy Lafave. (July 12, 1955 - May 21, 2017) 

De eerste kennismaking met iemand en afscheid nemen van een vertrouwd gezicht /stem / persoonlijkheid ...de wereld staat niet stil en Rachel Reese laat met het up - tempo  "Settled Up", "Dark Horse" en "About You" meteen blijken dat haar muzikaal wereldje anders in mekaar zit. Beschaafde country rock / pop is hier 25 minuten de boodschap al durven de gitaren op "Heaven and Earth" behoorlijk scheuren, tovert Nick Jay (h)eerlijke B3 organ klanken tevoorschijn op "I Don't Fall" en is de afsluiter "Same Side"  - harmony vocals Jesse Lafave - een potentiële kanshebber om Rachel Reese succesvol te lanceren in Nashville, TN.  Ondergetekende zal er niet van wakker mocht het wel / niet lukken..van het overlijden van Jimmy des te meer. (Swa)