The Zoomatics - Where's The Sun Hangin' Out

The Zoomatics

Where’s The Sun Hanging Out

 

Website: http://www.thezoomatics.be
Info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bookings: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The Zoomatics is een niet alledaagse bluesband. Niet alledaags in hun muziek en ook niet in hun kleding. De mannen zien er piekfijn uit in hun maatpakken. Het swingt, het rockt, maar vooral het klinkt goed en is aangenaam om naar te luisteren.

Tracklist:

 1. How About It
 2. Where’s The Sun Hanging Out
 3. The Blues Is Dying
 4. Bull’s Eye
 5. Fire Wire
 6. Big Girl
 7. Sweet Litte Woman
 8. Back On Track
 9. I Ain’t Looking
 10. Love For Strings
 11. Don’t Leave Me Baby
 12. Sunk To A New Low

AL C (gitaar en zang), Hoboken Slim (harmonica & zang), King D. (bass) en Zoomatic Jerry (drums) geven van jetje. Je start direct in de hoogste versnelling met “How About It” en “Where’s The Sun Hangin’ Out”. Echte blues is er dan met “The Blues Is Dying”, waarbij de harp steeds meer naar de voorgrond treedt, ook zo in “Bull’s Eye”. Je kan toch heel mooie muziek maken met zo’n “smoelschuif”. “Sweet Little Woman”  laat ons dan de gevoeligere kant zien van The Zoomatics. Al C en Hoboken Slim wisselen elkaar af wat de zang betreft. Persoonlijk hoor ik liever de stem van Slim, klinkt met wat meer schuurpapier. De boogie is nooit ver weg “Back On Track”, “Love For Strings” zijn daar goede voorbeelden van.
Weer wordt het bewijs geleverd dat er bij ons ook niet alleen goede muziek , maar ook goede blues gemaakt wordt. Ik kijk nu al uit naar het vervolg.(JePe)